Over ons

Welkom bij onze muziekvereniging!

St. Caecilia is de bruisende muziekvereniging uit Voorburg. Meer dan 180 leden uit 10 verschillende afdelingen vormen tezamen deze inmiddels meer dan 100 jaar oude vereniging.

Welkom ook op onze nieuwe website. Bekijk ook onze nieuwe logo's. Een logo - blauw - bedoeld als hoofdlogo van de vereniging en 10 logo's met elk een andere kleur waaraan elk onderdeel van onze vereniging voortaan herkenbaar is.

En dat zijn de volgende afdelingen:

Harmonie • Fly-Over Jazz Collective • Small Time Big Band • Dagorkest Vlietstreek • Nic's Big Band • Big Band Straight Life • Windkracht 10
• Muzikanten Expres • Zanggroep Prestige • Combo Free Time.
Het kleurrijke geheel staat hieronder afgebeeld.

slider-1
LogoWandbord 18-12-2017

Verder biedt St. Caecilia opleidingen voor een scala aan instrumenten. Maak je nog géén muziek dan zijn er bij ons vele mogelijkheden om dit snel te leren. Jong, oud, het maakt niet uit! De vereniging beschikt over een eigen gebouw Marcanto muziekcentrum aan de Groene Zoom 11, 2491EJ Den Haag. 

Wij zijn al een tijd bezig met de uitbreiding van ons gebouw en dit zal in januari 2017 officieel in gebruik worden genomen.
Deze nieuwe website laat je in vogelvlucht kennismaken met de vele mogelijkheden die St. Caecilia Leidschendam-Voorburg jou kan bieden.

Onze muziekvereniging is gestart met een heel leuke opleiding voor de
Jeugd ! Bekijk ons 3 stappenplan om zelf muziek te leren maken op de Homepage. Speciaal voor kinderen wordt vanaf 8 september 2016 op woensdagmiddag vanaf 16.00 uur de basiscursus Muziek gegeven.
Nadere informatie vind u ook op deze website.

In het seizoen 2016-2017 wordt vanaf november iedere eerste zondag van de maand een Matinee concert verzorgd in ons eigen Marcanto muziekcentrum.
In december 2016 en januari is het de 2e zondag. De concerten worden steeds georganiseerd door een andere afdeling van de vereniging, de begintijd is 14.30 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over het Matineeprogramma vind u ook op deze website.

Kijk voor verdere informatie over het Matineeprogramma en voor nadere informatie over de eerstkomende optredens in het programma ook op de pagina "Nieuws" en op de Actuele Agenda pagina.
Klik hier voor de FACEBOOK pagina van de vereniging. Op de Facebook pagina van de vereniging kun je ook lezen hoe lid kunt worden van de vereniging.

Marcanto Muziekcentrum aan de Groene Zoom 11, 2491 EJ te Den Haag, nabij het Wilhelmus terrein. Je bent er zo!