01-Harmonie Orkest

tegel-harmonie-1kolom
Dirigent Martijn van Tent voor dit orkest

Dirigent Martijn van Tent voor het Harmonie Orkest st. Caecilia Leidschendam/Voorburg

Het Harmonieorkest is het oudste onderdeel van de vereniging. Ruim 35 muzikanten spelen enthousiast in dit orkest en zoeken steeds naar vernieuwing, zonder goede film- en popmuziek, swing en andere muziek uit eerdere decennia te vergeten. Waar goede arrangementen beschikbaar zijn van actuele film- en popmuziek, of speciaal voor harmonieorkesten geschreven muziek beschikbaar zijn worden deze op de speellijst opgenomen.
Het harmonieorkest repeteert elke dinsdagavond van 20.00 – 22.15 uur in het eigen muziekgebouw Marcanto. De repetities staan onder leiding van de vaste dirigent Martijn van Tent.

04

Beluister (door hieronder op het pijltje te drukken) naar een fragment uit de Lion King gespeeld door het Harmonie Orkest.

Harmonieorkest 20160303-20

Hieronder hoort u een fragment van een Nieuwjaarsconcert van Harmonie st. Caecilia Leidschendam/Voorburg.

Trompet sectie kan nog extra blazers gebruiken

Leden en repetities.
Het orkest heeft ruim 35 leden. Bij het orkest is nog ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens luisteren en kijken op onze repetitie op dinsdagavond. Als U besluit om lid te worden is de eerste maand van het lidmaatschap gratis. Voor een aantal instrumenten kan gebruik worden gemaakt van leeninstrumenten van de vereniging.

Optredens.
Het orkest heeft jaarlijks 5 a 10 optredens,  in uiteenlopende gelegenheden. Het Nieuwjaarsconcert en jaarlijks één van de maandelijkse Matineeconcerten in het eigen gebouw, diverse soorten buitenconcerten, de jaarlijkse aubade op Koningsdag in oud Voorburg, optredens in verzorgingshuizen. Kerstconcert, e.d. Ook worden concerten samen met andere muziekgroepen georganiseerd.

De eerstkomende geplande optredens zijn:
Donderdag 21 sept 2017
Concert in Verpleeghuis De Eshoeve
Dinsdag 19 dec 2017, 19.00 uur
Kerstconcert Woonzorgcentrum ‘Moerwijk’, Den Haag-Escamp
Zondag 8 apr 2018
Matinee concert in Marcanto muziekcentrum
Dinsdag 27 apr 2018
Koningsdag in Herenstraat, Voorburg

 

Contactpersonen voor optredens en verdere informatie van het orkest:
Gerard Arends, Theo van den Berg, Dick van den Berge, Rein Eikelboom

Contactadres:
Rein Eikelboom, telefoon: 070-3861330

06

Meer foto's zien?

Klik op de foto hieronder!