Bestuur

Mogen wij ons even voorstellen...

bestuur-marc

Mijn naam is Marc van den Berg, voorzitter

Het is mij een waar genoegen voorzitter te mogen zijn van deze mooie vereniging. Bijna 30 jaar geleden ben ik als tamboer begonnen bij de Drumband en speel nu bij het Harmonieorkest. Naast het voorzitterschap werk ik als technisch adviseur bij de grootste specialist op gebied van industriële automatisering.

bestuur-peter

Mijn naam is Peter van Rongen, secretaris

Ik ben de secretaris van het bestuur en probeer de interne en externe contacten op rolletjes te laten lopen. In mijn werkzame leven begon ik als klasseonderwijzer in de lagere school en eindigde ik als onderwijskundig beleidsmedewerker bij een onderwijsvakbond. Vele malen heb ik de functie van secretaris bekleed en dat doe ik nu ook graag voor St. Caecilia. Ik ben als Vrijwilliger aan de vereniging verbonden.

bestuur-gerard

Mijn naam is Gerard Arends, penningmeester

Ik ben de penningmeester van de vereniging ( samen met Lammie Kroezen ) en ben betrokken bij de baradministratie en verhuur van het gebouw Marcanto. Op de schuiftrombone speel ik mee in het harmonieorkest, het dagorkest en in de muziekkapel Muzikanten Expres. Als gepensioneerde voer ik op vrijwillige basis meerdere projecten en allerlei andere klussen uit.

bestuur-ilse

Mijn naam is Ilse Palm, bestuurslid

Ik heb in het bestuur als hoofdtaak het verzorgen van de notulen en vergaderverslagen . Verder speel ik in het Harmonieorkest en het Dagorkest op de klarinet en verzorg ik met enige regelmaat leuke presentjes met pasen, kerstmis enz.

bestuur-hans

Mijn naam is Hans de Regt, bestuurslid

Als lid van het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille zang en muziektheater. Ik vertegenwoordig de musical- theater zanggroep PRESTIGE die sinds 2009 ontzettend actief is binnen de vereniging. Verder ben ik lid van het webteam. In het dagelijkse leven werkzaam bij het ministerie van VROM.

bestuur-dick

Mijn naam is Dick van den Bergebestuurslid

In het harmonie orkest bespeel ik de waldhoorn. Tevens zit ik in de begeleidingscommissie van het Harmonieorkest. Ik probeer met dit zeer ervaren bestuur te werken aan een goede toekomt voor onze vereniging.

Fred Boelhouwer

Mijn naam is  Fred Boelhouwer, bestuurslid

Het grootste deel van mijn werkzame leven was ik klarinettist bij de Koninklijke Militaire Kapel (KMK) in Den Haag. Daarna was ik een aantal jaren als specialist appartementsrecht werkzaam in het bedrijfsleven. Tevens was ik werkzaam als dirigent van harmonie - en fanfareorkesten.
Mijn kennis en ervaring komen goed van pas in het bestuur van St. Caecilia waar ik mij sterk maak voor het ontwikkelen en implementeren van de toekomstvisie voor de vereniging en het harmonieorkest in het bijzonder.