Basisopleiding

Thumb-leerlingen

Bij Muziekvereniging St Caecilia Voorburg start bij voldoende aanmeldingen een nieuwe basisopleiding muziek. Deze cursus bestaat uit 15 lessen van ca 45 minuten, en is geschikt voor jeugdigen vanaf groep 6 en verder voor iedereen die muziek wil leren. In de cursus worden verschillende elementen van het muziek maken op blaasinstrumenten behandeld waaronder noten lezen, ritmesoorten,  tempo verschillen , muzikale voordracht enz.

Er wordt met groepjes van max 8 deelnemers geoefend en gemusiceerd. De lessen zijn op de woensdagmiddag in Marcanto Muziekcentrum, het verenigingsgebouw van St Caecilia.

De lessen worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde docent. De leerlingen krijgen een blokfluit, muziekboekje en oefen-CD  in bruikleen. Deze worden na afloop van de cursus weer ingeleverd bij de vereniging.

De prijs van deze cursus is € 75,00 en wordt aan het begin van de cursus via automatische incasso afgeschreven van uw bankrekening.

Wilt u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met Gerard Arend, tel. 06-1094 2085 of email voorzitter@stcaecilia.nl. Aanmelden kan door het ingevulde en ondertekende Inschrijfformulier Basisopleiding te sturen aan de vereniging, of te mailen aan secretaris@stcaecilia.nl

 

Na het  beëindigen van de cursus biedt de vereniging een vervolgopleiding aan op  klarinet, saxofoon, trompet of bariton dit op individuele basis met lessen van een ½ uur door ervaren docenten. Tijdens en/of na de cursus ontvangt u hier nadere informatie over.