Laatste nieuws, berichten en mededelingen

Matineeconcert door Dagorkest Vlietstreek

Op zondag 3 december geeft ons Dagorkest een concert in Marcanto. Het orkest brengt voor u een zeer gevarieerd programma, waarbij ook een keer gezongen zal worden.
Voor meer informatie kijk hier in de agenda.

Matineeconcert door Nic’s Bigband

Op zondag 5 november geeft Nic’s Bigband een matineeconcert in Marcanto met medewerking van dansparen van dansleraar Jeroen Haak. Voor meer informatie kijk hier in de agenda.

Benefietconcert Windkracht 10

Op zaterdag 21 oktober geeft Windkracht 10 een benefietconcert in de Oude Kerk in Voorburg.
De toegang is € 5,00 en de aanvang is 20:00 uur.

Voor meer informatie kijk hier in de agenda.

Nieuwe serie Matinee concerten

De data van de matineeconcerten voor het seizoen 2017-2018 zijn bekend.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

MatineePoster 2017-2018-LR

St Caecilia Leidschendam-Voorburg nu ook op Facebook

facebook-harmonie

Ook op de Facebook pagina van de vereniging kun je informatie lezen over de vereniging.

Concert Swaensteijn

Op 6 september heeft het Dagorkest Vlietstreek weer een concertje verzorgd in een van de verzorgingstehuizen. Ditmaal Huize Swaensteijn in Den Haag.

Vanwege de verhindering van onze dirigent Ben Arends en zijn vervanger Hans Matla werden de honneurs waargenomen door dirigente Ali Groen die dat op de 

haar welbekende wijze met verve en humor heeft uitgevoerd, wat een vakvrouwschap !!

Ali Groen voor het Dagorkest

Geslaagde jubileumviering ‘Dagorkest Vlietstreek’

Groepsfoto-2017-DOV-13x18

Onlangs bestond het Dagorkest Vlietstreek  (onderdeel van muziekvereniging St Caecilia Voorburg ) 5 jaar en 3 dagen. Op  8 mei 2012 werd er gestart met 8 muzikanten en na enkele maanden groeide het orkest onder leiding van dirigent Ben Arends al uit naar een volwaardig harmonieorkest.

,,In hun vijfjarig bestaan hebben zij intussen al meer  dan 30 concerten verzorgd  in onder andere verzorging- en verpleegtehuizen en doen zij mee op de jaarlijkse cultuurdag in Voorburg. Het repertoire bestaat uit zeer herkenbare muziek waar iedereen blij en vrolijk van wordt”, aldus Gerard Arends namens het Dagorkest Vlietstreek. De viering van het eerste lustrum werd opgeluisterd  door St Nicolaas een dirigerende vogel, de wethouder van cultuur Floor Kist  en er kwam een bericht van koning Willem Alexander, rechtstreeks uit de Eikenhorst”.

,,Het publiek had deze keer plaatsgenomen tussen de muzikanten ,inmiddels 50 in getal, zodat zij de dirigent ook eens van de andere kant meemaakten”, vervolgt Gerard Arends. ,,Er werd gestart om 10.00 uur met koffie en gebak en een uitgebreide lunch. Tevens is er gemusiceerd en ging iedereen  met een aandenken om even na 15.00 uur voldaan naar huis. Op naar de volgende vijf jaar….”