tegel-dagorkest-1kolom

Kerstconcert 2018 in Marcanto

Muziekvereniging St Caecilia nodigt alle inwoners van Leidschendam- Voorburg uit voor het bijwonen  van het kerstconcert.
Dit Kerstconcert vindt plaats  op vrijdag 21 december in het Marcanto Muziekcentrum, aanvang 20.00 uur zaal open om 19.30uur .

Het bijzondere concert wordt verzorgd door het  “Dickens orkest Sweet lake City“ die in authentieke kleding voor u zal optreden en een aantal Christmas Carols laat horen die indien bij U bekend ook meegezongen kunnen worden. Na de pauze treedt het koperensemble  “de Zuivere Noot “ voor u op met een  blaasmuziekmedley van kerstliederen.

Een bijzonder kerstverhaal zal worden gedeclameerd door mevr. Henny Liket, lid van het Dagorkest Vlietstreek. Hierna treedt het Dagorkest Vlietstreek op met een zeer gevoelig kerstconcert waaronder de nummers  Cantique de Noël;  Christmas Calypso en Christmas Swing . Uiteraard zullen de meezingers niet worden vergeten. U vindt de tekst hiervoor in uw programmaboekje.

Kerstposter-2018

Klik op de afbeelding hierboven om de poster te kunnen downloaden

Toegangskaarten  (inclusief programmaboekje) zijn verkrijgbaar vanaf 10 december bij de leden of te bestellen door het aantal kaarten x € 2,50  over te maken op bankrekening NL71INGB0000310597 onder vermelding van kerstconcert 2018. De kaarten liggen dan voor de aanvang van de voorstelling voor u klaar bij de ingang.

Natuurlijk ontbreekt de koffie met kerstkoekje en de overheerlijke (alcoholvrije) glühwein niet en zorgen we dat er voldoende ruimte is om plaats te nemen . Haast U met de aankoop van kaarten want we kunnen maximaal 150 personen bergen.