tegel-prestige-1kolom

Theater- en Musical zanggroep Prestige is opgericht in februari 2009 en bestaat uit een twintigtal getalenteerde en ervaren zangers/spelers. De groep maakt deel uit van de muziekvereniging St. Caecilia uit Leidschendam/Voorburg.

Het ambitieniveau bij Prestige ligt hoog en er wordt wekelijks keihard en met veel plezier gerepeteerd.

Ieder jaar rond november brengen we een avondvullende theatervoorstelling. Het repertoire is divers en gedurfd en bestaat uit solo- en ensemblestukken, veelal uit de betere musicals. Regelmatig wordt een uitstapje gemaakt naar ander repertoire zoals klassiek of pop.

Artistiek team

Prestige wordt artistiek geleid door een professioneel team, bestaande uit de inspirerende muzikale duizendpoot, Richard Fitzhugh, de regie en staging is in de capabele handen van Irene Borst.

De leiding

De dagelijkse leiding is in handen van een bestuur dat wordt gevormd door Joke Schwencke-in ’t Veen, Rob ten Haaf, Hans de Regt en Gert-Jan Verboog. Hans is tevens lid van het hoofdbestuur van St. Caecilia.

Contact gegevens

Wil je meer weten over Prestige, heb je interesse om auditie te doen of wil je een boeking doen, neem dan contact met ons op via e-mail of het contactformulier op onze eigen website.

E-mail: Prestige

Website: www.prestigezanggroep.nl

Wij repeteren op vrijdagavond van 20.00 tot 22.45 uur.

Repetitieruimte: Gebouw Marcanto – Groene Zoom 11 – 2491 EJ Den Haag