Welkom bij onze muziekvereniging!

St. Caecilia is de bruisende muziekvereniging uit Voorburg. Meer dan 180 leden uit 8 verschillende afdelingen vormen tezamen deze inmiddels meer dan 100 jaar oude vereniging.

Welkom ook op onze nieuwe website. Bekijk ook onze nieuwe logo’s. Een logo – blauw – bedoeld als hoofdlogo van de vereniging en 8 logo’s met elk een andere kleur waaraan elk onderdeel van onze vereniging voortaan herkenbaar is.

En dat zijn de volgende afdelingen:

Harmonie • Fly-Over Jazz Collective  • Dagorkest Vlietstreek • Nic’s Big Band • Big Band Straight Life • Windkracht 10 • Zanggroep Prestige • Combo Free Time.
Het kleurrijke geheel staat hieronder afgebeeld.

slider-1
LogoWandbord-23-08-2018

Wij zijn al een tijd bezig met de uitbreiding van ons gebouw en dit is in januari 2017 officieel in gebruik genomen. Momenteel wordt nog gewerkt aan de plannen om ook de rest van het gebouw op te knappen.

Deze website laat je in vogelvlucht kennismaken met de vele mogelijkheden die St. Caecilia Leidschendam-Voorburg jou kan bieden.

Vanaf het seizoen 2016-2017 wordt iedere eerste zondag van de maand een Matinee concert verzorgd in ons eigen Marcanto muziekcentrum. Ook in het seizoen 2018-2019 wordt deze traditie voortgezet.

De concerten worden steeds door een andere afdeling van de vereniging georganiseerd. De begintijd is 14.30 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over het Matineeprogramma vindt u ook op deze website.

Kijk voor verdere informatie over het Matineeprogramma en voor nadere informatie over de eerstkomende optredens in het programma ook op de pagina “Nieuws” en op de Actuele Agenda pagina.
Klik hier voor de FACEBOOK pagina van de vereniging. Op de Facebook pagina van de vereniging kun je ook lezen hoe je lid kunt worden van de vereniging.

Marcanto Muziekcentrum aan de Groene Zoom 11, 2491 EJ te Den Haag, nabij het Wilhelmus terrein. Je bent er zo!