De Docenten: Indien U gebruik wenst te maken van 1 of meerdere van de docenten hieronder,  dan kunt u hier een Lesgeldovereenkomst downloaden  

victor-borkent

Trompet: Victor Borkent

Victor Borkent studeerde in 1985 af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag als uitvoerend musicus trompet en jazz pedagogiek.Hij heeft gespeeld en speelt met oa. de Glenn Miller Revival Orchestra, La Pat, Hang On To Your Hat, The Strangers, Zampano, Salsa de Amsterdam, Orchestra Sonora and Latin Blue, solist bij koor The Dutch Voices, New Londen Choral van Tom Parker, Bill Baker’s Big Band, T.O.M., mariachi orkest Los Gravilanes, het ‘Ebony-Ensemble’, Orchesta Glenn Weisz, Marabunta en Salsa Orchestra Paysa. Ook was hij trompettist en solist bij de Highlight Jazz Orchestra.
Victor speelde samen met Greetje Kauffeld, Rachel Gould, Bart van Lier, Toon Roos, Benny Baily, Ferdinand Povel, Ruud Breuls, Ed Neumeister, Jean Toots Tielemans, Oscar Harris, Max Nijman, Mighty Sparrow, Eddie Floyd en vele anderen.
Ook horen het inspelen van documentaires en reclames evanals films van o.a. Theo van Gogh (Terug naar Oegstgeest, Loos en Vals licht) tot zijn werkzaamheden.Met zijn eigen jazzformatie ‘Vic’s!’ is hij actief met verschilende formaties, veelal met eigen composities en arrangementen.Tussen 1986 en 2013 was Victor trompetdocent en ensembleleider aan de het Koorenhuis te Den Haag.
Hij gaf les op de muziekschool Utrecht en was bandcoach op TU in Delft.
Victor is sinds 1995 werkzaam bij muziekvereniging ‘St. Caecilia’ in Voorburg alwaar hij de trompetlessen verzorgt.
Vanaf 2013 is Victor verbonden aan de ‘Jazzschool Den Haag, en de ‘Haagse Muziekacademie’.De jongeren bigband van de VHJO (Vereniging Hofstad Jeugd Orkest) staat sinds 2010 onder zijn leiding.

Victor is via mail te bereiken als trompetleraar.

mario-sprong

Gitaar en basgitaar: Mario Sprong

Op 27 augustus werd Mario Sprong geboren in Bogotá, Colombia. Toen hij drie maanden oud was werd hij geadopteerd door zijn liefhebbende familie in Rotterdam. Op zijn twaalfde ontdekte hij het gitaarspelen en met name de basgitaar.
Door lessen te nemen en door het spelen in verschillende bands verkreeg hij ervaring, routine en na het behalen van zijn diploma aan het Grafisch Lyceum is hij gaan studeren aan de Nederlandse Popacademie (NPAC) en Talent NU, waar hij in zomer 2009 is afgestudeerd als bassist/ondernemer.Mario speelt momenteel onder andere bij Avilyn, Jamie Haughey, Reuben Hoeksema, Joe Undercover, Brand New Friends en is werkzaam als docent gitaar/basgitaar bij Muziekvereniging St. Caecilia Voorburg en ICBS De Trampoline.Hiernaast is hij ook werkzaam als manager, conceptontwikkelaar en designer.

jerina-welgraven

Klarinet en Saxofoon: Jerina Welgraven

Jerina Welgraven begon op 8-jarige leeftijd met klarinetspelen bij muziekvereniging Crescendo in Arnhem.
Van 2002 tot 2008 studeerde zij klarinet klassieke muziek bij Reinier Hogerheijde aan het conservatorium in Arnhem. In 2008 behaalde zij hier het diploma docerend musicus.
Sindsdien geeft zij klarinet- en saxofoonles bij verschillende muziekverenigingen.Tijdens haar opleiding maakte Jerina kennis met Keltische/Ierse folk en de daarbij behorende blaasinstrumenten.
Zo is zij een Ierse muziek-duo begonnen met harp en tin/low-whistles. Dit duo is inmiddels uitgegroeid tot 4 personen samen vormen zij de wereldfolk- band Faerydae. De band bestaat uit harp, blokfluiten/whistles/klarinet/chalumeau, percussie, didgeridoo en zang.Dat ze zich voor veel instrumenten interesseert blijkt wel uit het feit dat zij zich momenteel bekwaamt op de draailier.