Word vriend van Muziekvereniging St Caecilia

 

Muziekvereniging St Caecilia Voorburg bestaat uit een 7-tal orkesten en een musical- en theatergroep. Onze vereniging telt ongeveer 150 leden en heeft de beschikking over een eigen gebouw met meerdere zalen.

Op elke 1e zondag van de maand verzorgt de vereniging een Matineeconcert dat gratis toegankelijk is. De matineeconcerten worden bij toerbeurt verzorgd door de verschillende verenigingsonderdelen. Ook verzorgen de orkesten concerten in tehuizen en verzorgingsinstellingen. Jaarlijks gaat het dan om circa 24 voorstellingen. Tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsvieringen verzorgen we speciaal op het doel afgestemde concerten. Ook Koningsdag wordt door ons met muziek opgeluisterd.

Naast de contributie van de leden rekent de vereniging op een club van ‘VRIENDEN VAN ST. CAECILIA” die ons in financieel opzicht ondersteunen en natuurlijk ook onze concerten komen bezoeken. 

Wilt u ook vriend van St. Caecilia worden? Schrijf u dan in voor € 25,00 per jaar. U ontvangt dan persoonlijk een uitnodiging voor onze matineeconcerten en u ontvangt ons kwartaalblad ”Marcanto Nieuws” via de mail.

Doet u het? Ga dan naar het aanmeldingsformulier, vul het in en klik op verzenden.

ik word vriend